UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor Basel maçı canlı

 UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor 16 Şubat 2023 tarihinde saat 20:45'te İsviçre'nin Basel takımıyla karşı karşıya gelecek.

📺 

Taraftarium24 Galatasaray - Bayern Münih Maçını şifresiz izlemek için tııklayınız



Maçın biletleri tüm passolig kartlarıyla satın alınabilecek. 

Not : 📺 Matbet TV, 📺 Jojobet TV, 📺 Bein sports 1, 📺 Canlı maç izle şifresiz maçlarını canlı ve şifresiz donmadan maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Trabzonspor renk ve arma ayırmaksızın herkesi bu maça davet etmişti. Maçın bilet gelirlerinin tamamı depremzedelere gönderilecek.


Fenerbahçe bu çağrıya yanıt verdi. Sarı lacivertli ekip twitter'dan Trabzonspor'un mesajını paylaşacak "Yaralarımız sarmak için, tek yürek ve #HepBirlikte orada olacağız!" yazarak maçın biletlerinin satın alınabileceği Passolig web sitesinin linkini paylaştı. 


Sadece Fenerbahçe değil, Galatasaray da Trabzonspor'un paylaşımını alıntılayarak taraftarları Trabzonspor-Basel maçına bilet almaya davet etti. 


Galatasaray paylaşımında "Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin #HepBirlikte bordo mavi olalım!" yazdı.


Öte yandan Acun Ilıcalı da Trabzonspor Basel maçının TV8'den yayınlanacağını ve maçın reklam gelirinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.


Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.